Vilkaviškio vyskupija

Lukšių parapija
Paaukok Lukšių parapijai Paaukok Lukšių parapijai

Šiame Lukšių Šv. Juozapo ir Sutkų Švč. Mergelės Marijos Belaisvių Vaduotojos parapijų tinklapyje galėsite paaukoti parapijų išlaikymui, priežiūrai, remontams ir taip pat šių parapijų vaikų – jaunimo pastoracijos reikmėms (kaip ruošimas sakramentams ir priemonėms įsigyti ir įvairiausiai veiklai vedant jaunąją kartą tikėjimo keliu

Kaip aukoti Šv. Mišioms

Čia galite paaukoti Jūsų užsakytoms Šv. Mišioms. Prieš aukodami Šv. mišioms, pirmiausia susitarkite dėl dienos ir valandos. Kaip aukoti žiūrėkite „Kaip aukoti”

Kaip aukoti banko kortele

Čia išsamiai paaiškinama su paveikslėlių pagalba, kaip aukoti internetu pasinaudojus banko kortele
 
 

Kaip aukoti e. bankininkyste

Šiame skyrelyje išsamiai paaiškinama su paveikslėlių pagalba kaip aukoti parapijai su elektronine bankininkyste 
 

Kaip pervesti auką į banko sąskaitą

Čia išsamiai paaiškinama su paveikslėlių pagalba, kaip aukoti internetu pervedant į parapijos banko sąskaitą

Kaip pervesti aukas į parapijos sąskaitą

Prieš aukodami Lukšių parapijai, būkite atidūs, nes Jūsų auka parapijai gali parapijos sąskaitos nepasiekti, o Jūs neteksite aukojamų lėšų. Taip gali nutikti dėl sukčių. Aukoti iš Lukšių parapijos tinklapio yra saugu, bet turite atkreipti dėmesį, kad Jūs esate tikrai Lukšių parapijos tinklapyje. Į ką reiktų atkreipti dėmesį, čia pabandysiu trumpai paaiškinti. Čia bus parodyta tiktai kaip aukoti Lukšių Šv. Juozapo parapijai.

1.Patikrinti aukojimo puslapio adresą.

Lukšių parapijos pagrindinis adresas yra https://luksiuparapija.lt , o aukojimo tinklapio adresas yra https://aukos.luksiuparapija.lt (Jeigu nors viena raidė ar simbolis kitoks iki skersinio „/”(skersinis brūkšnelis atsiranda kai pereinate į kitą puslapį), o ypatingai galūnė jeigu ne „.lt”, nedelsdami išeikite iš to puslapio ir būtinai praneškite mums tel.:370-611-36732 arba el. paštu luksiai@luksiuparapija.lt
 
Lukšių Šv. Juozapo parapijos pagrindinio puslapio ir aukojimo puslapio adresas turi būti tiktai toks, kaip parodyta paveikslėlyje, ar aukščiau mėlynai nurodyti adresai.

2. Aukojimo puslapyje rasite:

Atsidarę aukojimo puslapį adresu aukos.luksiuparapija.lt pamatysite skiltis aukoms. išsirinkite kam norite aukoti ir paspauskite „Peržiūrėti produktus” raudona rodyklė. Jeigu auką skiriate Šv. Mišioms ar sakramentų teikimui, skiltyje „Aukos Šv. Mišioms” paspauskite „Aukoti” mėlyna roduklė” (Kaip aukoti Šv. Mišioms ar sakramentų teikimui, žiūrėkite „Kaip aukoti Šv. Mišioms”

 

Rekomenduoju dar prieš pereidami į aukojimą šiame puslapyje susipažinkite su „Aukojimo taisyklės ir gražinamos lėšos” taip pat su „Privatumo politiką” bei slapukų politika”

Atsidariusiame lange

Paspaudus ant „Peržiūrėti produktus”, atsidarys langas, kurį matote paveikslėlyje. Paskaitykite patarimą, (raudona rodyklė) ir išsirinkite kokią sumą norite aukoti (mėlyna rodyklė). Jeigu nėra jūsų norimos sumos, galite sudėti. Pvz. Aš noriu aukoti 45 EU kurios nėra, tai renkuosi „Auka Lukšių parapijos išlaikymui 20” ir nurodau kiekį 2 (Žalia rodyklė) taip pat išsirenku „Auka Lukšių parapijos išlaikymui 5” ir nurodau kiekį 1 (Žalia rodyklė), paspaudžiu „Į krepšelį” (Geltona rodyklė), tada matau (Ruda rodyklė) kad bendra suma gaunasi 45 EU. Taip pat atsiranda mėlyna juosta virš paveikslėlio su jungikliu „Krepšelis” Galite ant jo paspausti kad patektumėte į detalesnį krepšelio langą. Gali gąsdinti kiekis 3, bet nereikia kreipti dėmesio, nes vis vien pervesta bus bendra suma. 
Jeigu tenkina suma tada spaudžiam ant vežimėlio su suma (Ruda rodyklė), kad patektume į krepšelio langą

3. Apmokėjimo duomenys

Galima spausti ant „Krepšelis” (Raudona rodyklė) kad pereitume į detalesnį parodymą ką išsirinkot. Mes šiame aprašyme rinksimės „Apmokėjimas” kad pereitume į apmokėjimą.

Perėjus į apmokėjimo puslapį, pamatysime langą kuriame turėsime suvesti savo duomenis (Raudona rodyklė). Pirmiausia tai suvedame visur kur pažymėta raudona žvaigždute. Apačioje „Papildoma informacija” įrašykite jūsų aukos tikslą. Toliau išsirenkame „Bankinis pavedimas” (Mėlyna rodyklė) ir spaudžiame „Apmokėti”

Jūs būsite nukreipti į patvirtinimo langą, bei jums bus atsiųstas el. laiškas su patvirtinimu. Ten bus nurodyta ką turėtumėte suvesti darydami pavedimą parapijai